Babagan Kita

Babagan Kita

Muga-muga kabeh wong bisa nemokake sikat sing paling apik saka Golden Maple.

Crita Kita

Nanchang Fontainebleau Lukisan Materials Industrial Co., ld spesialis ing produksi lan penjualan sikat seni, kalebu sikat cat banyu / minyak / akrilik / dekorasi lan sikat kecantikan. Dheweke duwe merek dhewe- Golden Maple, wis misuwur minangka salah sawijining merek sikat cat artis paling apik ing China. Dheweke nawakake kabeh jinis layanan OEM, uga bisa mbantu sampeyan nggawe sikat lan merek sampeyan dhewe. Sanajan sampeyan duwe data sikat, mula bisa uga digawe, miturut panjaluk kanggo nggawe macem-macem sikat. Dheweke wis nulungi pelanggan nggawe akeh merek terkenal ing saindenging jagad.

Iki minangka kulawarga sikat kanthi metode kuno kanggo nggawe sikat. Ing taun 2008, kuas Artis Maple Emas ngrintis dalan kanggo perdagangan asing. Saiki sikat artis Golden Maple wis ditrima ing China.

sing dadi salah sawijining produsen sikat paling gedhe ing China, lan wis nampa pujian saka para seniman asing sing misuwur. Babagan pabrik kasebut, wis mlaku luwih saka 30 taun, duwe pengalaman sugih ing pabrik kuas cat artis. Kabeh mau digawe saka gawenan tangan, sawise sikat, bakal duwe kontrol kualitas sing kompleks. Kanggo nggawe sikat sing luwih apik, pabrik uga tuku akeh mesin canggih.
Dheweke nglumpukake seniman lan teknisi material seni sing misuwur, kanggo nggawe sikat berkualitas tinggi, unik, populer kanggo seniman sing ditemtokake. Dheweke mesthi yakin manawa fokus karo kualitas lan nilai, mula produke duwe daya saing sing kuat tumrap produk liyane. Dheweke darmabakti kanggo kerajinan seniman sing apik lan menehi cara anyar kanggo njelajah kreativitas, saengga bisa nuduhake karya karo komunitas ing saindenging jagad. Dheweke duwe ide anyar, golek teknologi lan bahan paling anyar - nyawisake wektu kanggo nggawe bahan seni paling apik ing donya, sing digunakake dening sawetara seniman ing saindenging jagad.

Dumunung ing provinsi Jiangxi, kutha Wengang, sing minangka negara sikat paling tuwa ing China kanthi sejarah luwih saka 1600 taun

- Nanchang Fontainebleau Painting Materials Industrial Co., Ltd ..

Dumunung ing provinsi Jiangxi, kutha Wengang, sing minangka negara sikat paling tuwa ing China kanthi sejarah luwih saka 1600 taun.
Wengang dihormati minangka kampung halaman kuas Cina wiwit taun 2004.
Kanggo perusahaan, kita duwe luwih saka 30 taun pengalaman nggawe macem-macem desain ing sikat cat artis, kita nggawe akeh sikat panas kanggo para pelanggan.

Sampel gratis

Kajaba sable, rambut kewan khusus, Kabeh sikat liyane kanthi sampel gratis.

Dhukungan Kuat

Jumlah pesanan cilik Maple Emas didhukung, biaya logo dikenani biaya siji wektu.

OEM nganggo merek sampeyan

Kita nyedhiyakake layanan OEM kanggo importir / grosir / pengecer. Kasedhiya print merek OEM ing gagang lan pengepakan.

Dijamin kualitas

Sistem manajemen kualitas produk lan kualitas tinggi bisa nggawe kargo padha karo conto konfirmasi.

Layanan

Kabeh surat bakal dijawab sajrone 24 jam sajrone dina kerja.