FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Conto:

1. Sapa sing bakal dikenani biaya ing conto?

Umume conto gratis kajaba sable, rambut kewan khusus.

2. Suwene wektu kanggo njupuk sampel?

Sikat OEM butuh 10-15 dina, sikat normal udakara seminggu.

3.Sapa sing bakal tanggung jawab kanggo biaya ekspres kanggo pangiriman conto?

Pelanggan nyedhiyakake akun ekspres utawa mbayar barang kanthi PayPal.

4. Kepiye cara operate sampel sing durung dikonfirmasi?

Gawe sampel maneh kanggo ngirim utawa mbalekake menyang pelanggan sawise diskusi.

Jangka Pembayaran:

1. Apa jinis mata uang sing bakal ditampa?

Dolar USD

2. Apa jinis syarat pembayaran ing kontrak?

Ing $ 5000, pambayaran sadurunge digawe, yen deposit 30% sadurunge produksi, saldo sadurunge dikirim.

Pesenan Aliran:

1. Apa sing bisa diwenehake saka departemen QC?

Kita nampa departemen QC, bakal mbantu QC mriksa kualitas produk.

2. Kepiye cara supaya pesenan ditindakake?

Produksi massal
1. Konfirmasi conto pra-produksi lan rincian pengepakan
2. Pemeriksaan reguler sajrone saben langkah kanggo ngontrol kualitas
3. Menehi laporan pamriksa pungkasan kanggo disetujoni sadurunge dikirim

Sawise dikirim:
1. Konfirmasi rincian karo agen pengiriman lan nyedhiyakake dokumen clearance khusus
2. Elingi tanggal pengiriman nalika barang cedhak pelabuhan
3. Menehi lembar tanggapan kanggo entuk komentar lan status dodolan kanggo layanan sing luwih apik mbesuk.

 

Pengin kerja sama kita?