Kepiye cara tuku sikat lukisan arti paling apik kanggo pamula?

Kepiye pamula tuku sikat lukisan artis cat banyu? Ing ngisor iki minangka sawetara paramèter penting sing wis dakringkes nalika tuku sikat kasebut.

Kaping pisanan, bentuk sikat
Umume, sikat bunder digunakake paling akeh. Akeh sing bisa dipérang, mula aku ora bakal menehi katrangan ing kene. Nyatane, aku mikir yen pena pucuk werni utamane gumantung ing weteng pena kanggo nemtokake retensi banyu, lan bentuk nib nemtokake pucuk pena.
Sabanjure yaiku sikat ujung sing rata, sing metu lan duwe sikat. Sampeyan bisa tuku sikat loro sing rata, siji sing cilik lan nomer akeh dipisahake karo sawetara liyane, sing bisa digunakake kanggo nggawe lukisan lanskap. Sikat baris digunakake kanggo nyebar banyu (kanggo masang kertas utawa lukisan udan). Umume, sampeyan bisa milih format 16K sing jembar utawa luwih jembar sakedhik 16K.
Uga ana sawetara bentuk liyane, kayata bentuk penggemar, bentuk lidah kucing, bentuk bilah, lan liya-liyane, sing ora digunakake akeh, lan umume ora prelu tuku.
Kapindho, ukuran sikat (dawa lan jembaré)
Katelu, ukurane bisa dipikirake kabeh wong. Kaya aku tuku seri pena nilon saka 0 nganti 14 kanggo Sakura, wiwitane ana sing gedhe lan sing cilik. Sawise nggambar sawetara, sampeyan bakal nemokake mung asring nggunakake rong pena.
Coba conto dhewe. Aku biasane ngecet kanthi format 16K lan sok-sok 32K. Dadi yen sikat Kulon, biasane Nomer 6 lan Nomer 8, tegese jembaré (diameter) pena 4-5 mm, lan dawa pena 18-22 mm. Kanggo sikat nasional, Xiuyi ambane 4mm lan dawa 17mm, lan bisa uga dilengkapi pena 5mm kayata Ye Chan, Ruoyin lan liya-liyane.


Wektu kiriman: Jan-18-2021