Kepiye milih sikat lukisan sing paling apik kanggo pamula?

Jinis kuas lukisan sing paling asring digunakake ing lukisan kayata ing ngisor iki: Jinis pertama yaiku serat alami, yaiku bulu. Kalebu rambut wulu, rambut serigala, rambut bulu lan liya-liyane. Kategori kapindho yaiku serat kimia. Biasane nggunakake nilon.

Bristles
Sikat lukisan sing paling arti dituku kanggo ngolah proses sing sederhana. Yen iku sikat cat serat alami, sawetara bisa dipasang. Sikat cat jinis iki bisa direndhem ing banyu anget suwene 15 menit banjur gosok alon-alon. Sawise rambut sikat, uwang, resiki lem sing isih ana banyu sing resik. Yen sikat ora ditempelake, mesthine bisa digunakake langsung, nanging luwih becik mbilas nganggo banyu kanggo nyopot rambut sing ngambang ing sikat kasebut. Sikat lukisan artiest serat alami kalebu serat alus kayata rambut mink, rambut serigala, lan liya-liyane, uga sikat serat kandel kayata bulu.

Sikat sikat
Serat sikat serat kimia asring luwih tipis, lan elastisitas beda-beda gumantung karo jinise. Nanging, panyerepan asring ora becik, lan cocog kanggo bentuk sing luwih alus. Pilihan sikat luwih adhedhasar kabutuhan pribadi seniman lan katrampilane dhewe.

Sikat sikat
Sikat lukisan paling alus serat rambut kandel nduweni elastisitas sing apik, lan kuatan sikat rambut jelas, sing ndadekake akumulasi pigmen kanggo nggawe efek tekstur. Sikat rambut ora cocog kanggo aplikasi kaping bola-bali. Amarga elastisitas sing kuat, mbebayani banget yen ditrapake ing lapisan cat sing durung garing. Utamane yen lapisan warna ngisor lancip banget, kanthi bantuan pelarut medium, gampang kanggo scrape lapisan warna ngisor lan mbabarake dhasar lukisan.

Sikat lukisan Kolinsky
Sikat kayata rambut kolinsky lan rambut serigala bisa nyedhot banget lan ora gampang kena stroke sing jelas. Gampang disambungake lan cocog kanggo nggambar lukisan tradisional sing alus lan alus. Sikat iki cocog banget kanggo aplikasi tipis amarga elastisitas sing ringkih nanging nyerep banget. Utamané sikat nilon kanthi warna nutupi area gedhe duwe elastisitas banget lan bisa nyebabake stroke sing jelas lan kuat sajrone proses penggambaran sing apik.


Wektu kiriman: Jan-18-2021