BabaganKita

Nanchang Fontainebleau Painting Materials Industrial Co., Ltd.

Nanchang Fontainebleau Lukisan Materials Industrial Co., ld spesialis ing produksi lan penjualan sikat seni, kalebu sikat cat banyu / minyak / akrilik / dekorasi lan sikat kecantikan. Dheweke duwe merek dhewe- Golden Maple, wis misuwur minangka salah sawijining merek sikat cat artis paling apik ing China. Dheweke nawakake kabeh jinis layanan OEM, uga bisa mbantu sampeyan nggawe sikat lan merek sampeyan dhewe. Sanajan sampeyan duwe data sikat, mula bisa uga digawe, miturut panjaluk kanggo nggawe macem-macem sikat.

Warta

  • Kepiye cara tuku sikat lukisan arti paling apik kanggo pamula?

    Kepiye pamula tuku sikat lukisan artis cat banyu? Ing ngisor iki minangka sawetara paramèter penting sing wis dakringkes nalika tuku sikat kasebut. Kaping pisanan, bentuk sikat Sacara umum, sikat bunder digunakake paling akeh. Akeh sing bisa dipérang, mula aku ora bakal menehi katrangan ing kene ....

  • Kepiye milih sikat lukisan sing paling apik kanggo pamula?

    Jinis kuas lukisan sing paling asring digunakake ing lukisan kayata ing ngisor iki: Jinis pertama yaiku serat alami, yaiku bulu. Kalebu rambut wulu, rambut serigala, rambut bulu lan liya-liyane. Kategori kapindho yaiku serat kimia. Biasane nggunakake nilon. Bristles Sikat lukisan sing paling arti dituku kanggo ...

  • Kepiye mbedakake sikat sikat sing asli lan palsu?

    Cara pembakaran Tarik salah sawijining sikat rambut saka sikat lan gosong karo geni. Ana bau sing kobong sajrone proses kobong, lan malih dadi awu sawise kobong. Iki minangka bulu sing nyata. Bulu palsu ora duwe rasa utawa mambu plastik nalika diobong. Sawise dadi ...

About factory
  • Babagan pabrik

    Babagan pabrik, wis luwih saka 30 taun, duwe pengalaman sugih ing pabrik kuas cat artis.

  • Dijamin kualitas

    Sistem manajemen kualitas produk lan kualitas tinggi bisa nggawe kargo padha karo conto konfirmasi.

  • OEM nganggo merek sampeyan

    Kita nyedhiyakake layanan OEM kanggo importir / grosir / pengecer. Kasedhiya print merek OEM ing gagang lan pengepakan.

Produk liyane

Lamaran