Warta

  • Pertemuan Tahunan Maple Emas!

    Nanchang Fontainebleau Paiting Materials Industrial Co., Ltd wis rapat taunan bubar. Akeh wong enom sing misah ing klompok iki, lan kita yakin Fontainebleau bakal dadi pilihan sing luwih apik kanggo masarakat. Yen sampeyan duwe minat, ayo gabung karo kita!
    Waca liyane
  • Sikat Cat Artis duwe Perjalanan menyang Inggris

    Pabrik sikat cat Golden Maple wis rampung 10000 set sikat lan karton kasebut siap dikirim menyang Inggris. Ngatur desain sikat kanggo para pelanggan, yen sampeyan duwe panjaluk OEM, mangga hubungi kami.
    Waca liyane
  • Kepiye tuku sikat lukisan arti paling apik kanggo pamula?

    Kepiye pamula tuku sikat lukisan artis cat banyu? Ing ngisor iki minangka sawetara paramèter penting sing wis dakringkes nalika tuku sikat kasebut. Kaping pisanan, bentuk sikat Sacara umum, sikat bunder digunakake paling akeh. Akeh sing bisa dipérang, mula aku ora bakal menehi katrangan ing kene ....
    Waca liyane
  • Kepiye milih sikat lukisan sing paling apik kanggo pamula?

    Jinis kuas lukisan sing paling asring digunakake ing lukisan kayata ing ngisor iki: Jinis pertama yaiku serat alami, yaiku bulu. Kalebu rambut wulu, rambut serigala, rambut bulu lan liya-liyane. Kategori kapindho yaiku serat kimia. Biasane nggunakake nilon. Bristles Sikat lukisan arti paling anyar dituku kanggo ...
    Waca liyane
  • Kepiye mbedakake sikat sikat sing asli lan palsu?

    Cara pembakaran Tarik salah sawijining sikat rambut saka sikat lan gosong karo geni. Ana bau sing kobong sajrone proses kobong, lan malih dadi awu sawise kobong. Iki minangka bulu sing nyata. Bulu palsu ora duwe rasa utawa mambu plastik nalika diobong. Sawise dadi ...
    Waca liyane
  • Kepiye mbedakake antara sikat rambut lan sikat nilon?

    Deleng ing salib salib-bagean nilon mengkilat, nanging bulu-bulu kasebut ora. Cara iki bisa dingerteni kanthi mripat, nanging kualitas nilon cukup empuk, lan penampang cukup cilik, mula ora beda karo bulu babi. Ndeleng bagean salib, iki ...
    Waca liyane