Kepiye mbedakake sikat sikat sing asli lan palsu?

Cara pembakaran
Tarik salah sawijining sikat rambut saka sikat lan gosong karo geni. Ana bau sing kobong sajrone proses kobong, lan malih dadi awu sawise kobong. Iki minangka bulu sing nyata. Bulu palsu ora duwe rasa utawa mambu plastik nalika diobong. Sawise diobong, dheweke ora bakal malih dadi abu, nanging slag.

Metode wetting
Udan bulu, bulu sing asli bakal dadi alus sawise udan, lan ora ana udan ing ndhuwur wulu, lan rambut bakal krasa lembab. Bulu palsu ora bakal alus sawise dibasahi, lan permukaan bulu isih ora udan, lan bakal krasa garing yen ora dirasakake.

Pemanasan
Bulu babi asli digawe panas sawise udan, lan bakal ana bau khas nalika nemoni banyu panas utawa udhara panas, nanging bulu babi sing tiru ora bisa.

Cara tutul tangan
Bulu babi wis alus empuk lan ora krasa nemplek tangan. Tangane alus lan elastis, sanajan bulu babi palsu luwih angel lan ora kuwat lan ora elastis.


Wektu kiriman: Jan-18-2021